Zarejestruj się :: Zaloguj się
Koszyk: 0  szt. suma: 0.00zł
NaturaEco.pl
  Strona Główna
Kategorie
Producenci
Nowości
MIGDAŁ NATURALNY 500g MIGDAŁY
MIGDAŁ NATURALNY 500g MIGDAŁY
26.00zł

zobacz wszystkie
Szukaj
Słowa kluczowe:
Przedział cenowy:
do
Kategoria:

z podkategoriami
 

Wyszukiwanie zaawansowane
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Strona internetowa NaturaEco.pl jest administrowana i redagowana przez firmę DL-POL z siedzibą w Warszawie, ul. Żelazna 40/11, 00-832 Warszawa, NIP: 527-203-48-66, REGON: 012673988 telefon: 532-624-017 , e-mail sklep@naturaeco.pl (dalej nazywamy się też Administratorem ).
  2. Naszym głównym celem jest prowadzenie sklepu internetowego za pomocą strony NaturaEco.pl
  3. Każdy z Państwa może korzystać z usług świadczonych na stronie www.NaturaEco.pl, pod warunkiem, że zapozna się z prowadzaną przez nas Polityką Prywatności.
  4. Aby swobodnie i w pełni korzystać z usług i treści zamieszczonych na stronie, powinni Państwo się zarejestrować lub wyrazić zgodę na przetwarzanie Państwa danych osobowych w konkretnie wskazanych przez nas celach.
  5. Jesteśmy Administratorem Państwa danych. Jako Administrator możemy skorzystać z naszych uprawnień i zawiesić, zablokować czy zmienić treści sklepu NaturaEco.pl, W uzasadnionych przypadkach możemy to zrobić nawet bez konsultacji z Państwem. Możemy też ograniczyć dostęp do NaturaEco.pl z danego łącza, adresu lub komputera o danym numerze IP bez podania konkretnej przyczyny.

     ZAWARTOŚĆ STRONY

  1. Wszelkie treści oraz zdjęcia, grafiki, schematy, wykresy itp. zamieszczone na NaturaEco.pl stanowią przedmiot praw Administratora oraz podlegają ochronie prawami autorskimi i własności intelektualnej zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U.00.80.904 z późn. zm.), ustawą z dnia 16 kwietnia 1993 roku o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U.93.47.211 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 27 lipca 2001 roku o ochronie baz danych (Dz.U.01.128.1402).
  2. Zasadę z pkt 1 stosujemy się także do wszelkich treści i materiałów ilustracyjnych, do których uzyskacie dostęp dopiero po dokonaniu rejestracji w NaturaEco.pl oraz materiałów które otrzymujecie Państwo w formie  newslettera.
  3. Mamy prawo do zmiany i usuwania dowolnych treści zamieszczonych na NaturaEco.pl bez powiadamiania Państwa jako klientów sklepu.
  4. Prosimy Państwa o nie kopiowanie, nie rozpowszechnianie, nie publikowania i nie przetwarzanie zawartości NaturaEco.pl w części oraz w całości treści i materiałów ilustracyjnych. Na wykorzystywanie treści oraz materiału ilustracyjnego musicie uzyskać naszą pisemną zgodę. Prosimy Państwa o poszanowanie praw autorskich pod rygorem odpowiedzialności cywilnoprawnej oraz karnej wynikającej z przepisów ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U.00.80.904 z późn. zm.).
  5. Dokładamy wszelkich starań, aby podawane informacje były okresowo uzupełniane i zgodne ze stanem faktycznym. Czasem z powodów przez nas niezamierzonych lub z powodu niekompletności informacji, które otrzymujemy i nam mogą zdarzać się błędy.  
  6. Zastrzegamy sobie możliwość umieszczania w NaturaEco.pl odesłań (linków) do innych stron internetowych oraz banerów reklamowych innych osób lub firm.  Oczywiście my ze swej strony dokładamy wszelkich starań by współpracować z podmiotami rzetelnie i uczciwie prowadzącymi działalność internetową. Nie ponosimy jednak odpowiedzialności związanej z prawdziwością danych i informacji zamieszczanych na innych stronach internetowych, do których odsyłamy na naszej stronie. W tych sprawach powinniście się kontaktować z osobą lub firmą, która taką stronę prowadzi.
  7. Nie ponosimy odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe na skutek wykorzystania przez Państwa danych zamieszczonych na NaturaEco.pl bez naszej zgody.

     OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

  1. Respektujemy Państwa prawo do prywatności i ochrony Państwa danych osobowych. Bezpieczeństwo Państwa danych osobowych ma dla nas pierwszorzędne znacznie. Podejmujemy wszelkie starania w celu ich należytej ochrony.
  2. Zasadą dla nas jest to, że podawanie przez Państwa danych jest dobrowolne i poprzedzone Państwa świadomą decyzją.  Podawanie danych osobowych jest dobrowolne i wymagające od każdego świadomej decyzji. Czasem bez podania Państwa określonych danych osobowych nie będzie przez nas możliwe świadczenie usług na Państwa rzecz.
  3. Dokonując rejestracji na NaturaEco.pl lub subskrybując nasz newsletter, wyrażacie zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie danych w ściśle określonych przez nas celach, których szczegóły określają odrębne Regulaminy lub formularze zgód poprzedzających rejestrację lub subskrypcję.  
  4. Państwa dane, w tym data i adres IP, gromadzimy poprzez zapisywanie ich do naszego systemu i wykorzystujemy wyłącznie w celu świadczenia usług na sprzedaży na Państwa rzecz, w celach administracyjnych, statystycznych, marketingowych (lecz tylko w dopuszczalnych prawem granicach) oraz do ochrony bezpieczeństwa naszego serwisu przed niepożądaną ingerencją ze strony innych osób.  
  5. Państwa dane podlegają ochronie z uwzględnieniem wymogów bezpieczeństwa zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r., Nr 101 poz.926 z późn.zm.). Gwarantujemy, że wszelkie zgromadzone dane są przez nas przetwarzane zgodnie z ich przeznaczeniem. Nie udostępniamy Państwa danych osobom trzecim w innym celu niż przewidziany w niniejszej Polityce Prywatności.
  6. Macie prawo do podglądu i poprawiania swoich danych oraz do ich usuwania poprzez wysłanie takiego żądania na adres naszej poczty elektronicznej: poprzez rezygnację z subskrypcji newslettera lub żądanie zaprzestania przetwarzania Państwa danych w opisanych przez nas celach, w szczególności w celach marketingowych. Waszą rezygnację proszę o przesłanie na adres mailowy: sklep@naturaeco.pl
  7. Macie prawo do wglądu do swych danych, ich aktualizacji lub usunięcia.

     POSTANOWIENIA KOŃCOWE

  1. Powyższe zasady w przyszłość mogą ulec zmianie, o których zostaniecie Państwo poinformowani.
  2. Wszelkie pytania i uwagi dotyczące warunków korzystania z NaturaEco.pl oraz ochrony prywatności prosimy składać bezpośrednio na adres poczty elektronicznej Administratora sklep@naturaeco.pl
Kontynuuj
Koszyk
...jest pusty
Zaloguj się
E-mail

Hasło



Nowy klient?
Zapomniałeś hasła?
Kontakt On-Line
Informacje
O Nas
Wysyłka
Regulamin
Faq
Polityka prywatności
Poradnik
Bestsellery
01. MASŁO KAKAOWE NIERAFINOWANE DO OPALANIA 200g
02. KTC Olej Migdałowy 500ml
03. Aleppo Mydło Oliwkowo - Laurowe 55% 200g
04. Aleppo Mydło Oliwkowo - Laurowe 24% 200g
05. Aleppo Mydło Oliwkowo - Laurowe 12% 200g
Promocje
Marokańskie Czarne Mydło Peelingujące Savon Noir 500g
Marokańskie Czarne Mydło Peelingujące Savon Noir 500g
45.00zł
39.99zł

więcej promocji
Statystyki
 16 Gości online